HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Nieuws

7 Redenen waarom mensen die een horloge dragen succesvoller zijn
Tijd vrijgeven: 2020-07-08 17:18:12  Hits: 20

Het bijhouden van de tijd blijft belangrijk in de wereld van vandaag de dag.Als klokken alomtegenwoordig worden op smart phones en andere apparaten, kun je je afvragen of het dragen van een horloge zinvol is.Er zijn verschillende goede redenen om een horloge te blijven dragen in de professionele wereld.Houd deze tips in gedachten als je de volgende keer op zoek gaat naar een horloge.

Terwijl een horloge nuttig is, is het uiteindelijk een accent of accessoire a an uw stijl.Als u een beperkt budget, is er geen noodzaak om in credit card schuld te gaan om een Rolex te kopen.

Toch zijn er bepaalde voordelen bij het dragen van een horloge.Hier zijn er zeven.   redenen waarom mensen die horloges dragen over het algemeen succesvoller zijn:


Eén.Ze hebben Elegante stijl

In de meeste bedrijven en in de meeste situaties, zijn er voordelen aan het hebben enđ elegante stijl.Het dragen van een jurk horloge is een perfecte accessoire om een pak en stropdas af te maken.Het dragen van een horloge met een metalen band of een hoge kwaliteit leren band is vaak een goede keuze.

Tip: Een goede vuistregel is het dragen van horloges met een metalen lichaam met pakken en kleding.Laat de plastic en rubberen horloges thuis.   die horloges zijn het beste voor lichaamsbeweging, zwemmen en andere activiteiten.

Twee.Ze weten hoe ze in sollicitaties moeten reageren.

Tijdens een sollicitatiegesprek is het belangrijk om een goede indruk te laten.   Mark Horstman, medeoprichter van   Manager Tools, adviseert om een horloge te dragen voor interviews.Hij doet deze aanbeveling omdat het beheren van de tijd in een interview belangrijk is.Het controleren van je horloge in die omgeving is een subtiel gebaar.Als u de tijd controleert door uw telefoon uit te trekken, kan de interviewer denken dat u uw e-mail controleert.Dat is een snelle manier om een slechte indruk te maken.

Drie.Ze weten hoe het moet.   Fit in op Wall Street

In bepaalde industrieën is het dragen van een goed horloge een belangrijke manier om te laten zien dat je deel uitmaakt van de menigte.Bijvoorbeeld, sommige die werken aan   Wall Street koopt graag   vintage Rolex horloges   bij veilingen.Patek Philippe is een andere populaire horlogekeuze voor investeringsbankiers.

Of je het leuk vindt of niet, een horloge wordt gezien als een statussymbool op Wall Street.

Vier.Zij   Goede kwaliteit waarderen

Succesvolle mensen weten hoe belangrijk het is om producten van hoge kwaliteit te kopen en te gebruiken.Dat is waarom veel succesvolle mensen $100, $500 of meer $1000 betalen voor een horloge.Het is de moeite waard om te besteden aan een kwaliteitshorloge, vooral een met een klassieke stijl die nooit uit de mode zal gaan.


James Bond droeg Rolex-horloges.   In de jaren zestig en die horloges blijven in vraag, zelfs bij veilingen.

Vijf.Ze kennen de horloges materie in Europa

In bepaalde landen toont het dragen van een horloge aan dat u een serieuze professional volgens dit   Forbes artikel.Als je voor een groot Europees bedrijf of organisatie gaat werken, moet je misschien een hoog horloge gaan dragen.Als u twijfelt over uw horlogekeuzes, kijk dan rond om te zien welke horloges, als er zijn, managers en top performers dragen.Op basis van die observaties, weet je de juiste benadering op het juiste horloge om te dragen.

Zes.Ze dragen de juiste wacht voor de juiste gelegenheid

U kunt meerdere horloges hebben voor verschillende doeleinden.Marathon renners, zwemmers en andere atleten dragen vaak waterdichte horloges die gestraft kunnen worden en blijven functioneren.Als je naar een avond evenement gaat met andere professionals, is het zinvol om een jurk horloge te dragen.


Zeven.Ze weten   Hoe aan te passen

Er zijn bedrijven die niet veel om horloges geven.Binnen   Silicon Valley   en de Californische tech industrie, het is gebruikelijk om een eenvoudig horloge zoals de Timex of de Citizen te dragen.Als je in een organisatie vol ingenieurs of technologietypes zit, zou je kunnen ontdekken dat het dragen van een Apple Watch een betere keuze is als je er in wilt passen.


voorgaand: Dit zijn de zes meest gezochte tr...

volgende: Verzorging van sieraden