HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Nieuws

Verzorging van sieraden
Tijd vrijgeven: 2020-07-16 14:58:05  Hits: 47

Ben je bang om onbedoeld je favoriete sieraden te beschadigen of te besmeuren?Iedereen heeft dat speciale sieraad dat ze voor eeuwig willen bewaren.Het kan een duur cadeau zijn, een sentimenteel stuk of die ketting die ze bewaren voor speciale gelegenheden.(Afbeeldingskrediet:   Apostolos Vampvouras   /Geslacht)

Echter, de meeste sieraden kunnen breken of bezoedelen in de tijd als niet goed verzorgd.Bijvoorbeeld, sommige bekleed zilver en goud stukken zijn zo kwetsbaar dat ze hun kleur verliezen met oxidatie.Anderen zoals kettingen raken verstrikt, gebroken of verkleurd.Erger nog, je kunt eindigen met het verliezen van een delicaat stuk zoals hangers of bijgevoegde edelstenen.

Hoe bescherm je je kostbare sieraden?Hier zijn vijf praktische tips voor u zoals gedeeld door juwelenexperts

Ze veilig dragen.

Als vuistregel, moet je je sieraden dragen na het aankleden en ze uittrekken vlak voordat je je uitkleedt.U wilt 8217t;t uw kostbare ketting of oorbel verstrikt met uw jurk als u het op.Het is ongelooflijk hoeveel mensen breken of dron=fel351;112; hun sieraden als ze zich uitkleden na een lange dag op het werk of na een avondje uit.

Ze netjes opslaan

Houd nooit metalen stukken in een open kast, in je handtas of een doos die vocht binnen kan toelaten.In plaats daarvan moet je een luchtdichte juwelendoos of lade vinden en ze veilig opsluiten.Je kunt wat kalk of silica in de doos stoppen om van gevangen vocht af te komen.Dit houdt de metaalstukken tegen oxidatie en verkleuring in de tijd.Ook, overweeg het verkrijgen van anti-lakse opslag papier en wikkel de meest waardevolle stukken met het voordat opslag.

Nog steeds op opslag, alle sieraden die u reist met of dragen in uw handtas moet worden bewaard in een apart compartiment weg van schuurmateriaal of lotions, en andere huidproducten.Als uw tas een compartiment heeft, dan zal een Ziplock tas van pas komen.In feite, koop een Ziplock tas voor je meest waardevolle sieraden, bijvoorbeeld.   designer zilveren sieraden x8211; en draag het wanneer u op de start bent.

Lotion en andere chemische producten

Sommige lotions en huidproducten kunnen designer zilveren sieraden aantasten.Bijvoorbeeld, zure lotions en haarproducten kunnen metaalstukken van zilver of bekleed met goud corroderen.Als u de lotions en andere huid/haarproducten kunt vermijden, moet u uw sieraden reinigen met een droog microfiber doekje wanneer u ze verwijdert voor opslag.

Nog steeds op huidverzorging en haarproducten, wordt u geadviseerd om uw sieraden te dragen nadat u klaar bent met het aanbrengen van make-up, huid en haarproducten.Dit zal te product te krijgen op sieraden en maakt het olieachtig of vochtinbrengend.

Verwijder ze terwijl ze betrokken zijn in fysieke activiteit

Zo veel mensen bederven, verliezen of breken hun sieraden van ze vergeten om ze te verwijderen wanneer ze doen wat oefening.Elke activiteit die gepaard gaat met snelle lichaamsbewegingen zoals hardlopen, rotsklimmen, wandelen enz. moet worden uitgevoerd zonder sieraden op uw lichaam.Tegelijkertijd moet u de vaat wassen, de was doen of koken met sieraden nog op uw lichaam.

Ze netjes schoonmaken.

Het gebruik van de verkeerde reinigingsmiddel op uw sieraden zou het kunnen bederven of het natuurlijke uiterlijk aantasten.Sommige mensen gebruiken azijn, afwaszeep en andere producten om hun sieraden schoon te maken.Het is echter belangrijk om te controleren met welk product het werkt en hoe het elk stuk schoon en droog te maken.

Als alternatief kunt u uw sieraden meenemen naar een lokaal schoonmaakbedrijf als u twijfelt over de agenten of methode die u kunt gebruiken om ze schoon te maken.Professionele sieradeurwassers gebruiken een reeks borstels, poetsdoek, stoom en ultrasone reinigers, afhankelijk van het type metaal of edelsteen op uw sieraden.

Al met al moet je altijd voorzichtig zijn met hoe je omgaat.   edele sieraden   Vanaf het moment dat je ze koopt tot de tijd dat je ze draagt en opslaat.Sommige stukken zijn te waardevol om te worden verloren of vernietigd.Deze praktische tips zullen handig zijn als u geïnteresseerd bent om ze veilig en zo goed als nieuw voor langer te houden.


voorgaand: 7 Redenen waarom mensen die een h...

volgende: Manchetknopen dragen