HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Nieuws

Dit zijn de zes meest gezochte trends op het internet dit jaar
Tijd vrijgeven: 2020-07-07 18:00:02  Hits: 11

Welke   sieraden   Moet je deze zomer adopteren, zowel op het strand als in de stad?En wat zullen de trends zijn die het seizoen zullen markeren?Dit is het antwoord, samengesteld door:   Stylight. die de meest gezochte   trends in sieraden   dit jaar op internet.

Welke sieraden te investeren in deze zomer

Of het parelkettingen zijn,   goud   armbanden, kleurrijke oorbellen, enkelbanden, of   diamantringen, sieraden zijn altijd populair, en vooral dankzij Instagram, wher&3535;101; meer en meer kleine opkomende labels zijn het markeren van hun stukken en het winnen van de harten van hun volgers.Het resultaat is een 256% toename in een jaar van klikken op de juwelencategorie op het internet, zoals benadrukt door   Stylight. het wereldwijde onderzoeksplatform gewijd aan mode, schoonheid en interieurontwerpobjecten.En aangezien zoals elk seizoen,   Stylight.   Onthult een verslag dat de belangrijkste trends van het moment belicht, hier enđ.39; een samenvatting van de ontwikkelingen die we deze zomer allemaal zullen aannemen.

Eén.Peren 2.0

Niet langer glad en perfect als klassiek   parels   kettingen, vandaag de dag worden ze rauw gedragen, vol onvolkomenheden en onregelmatigheden.En dit is wat hen hun charme geeft.  

Twee.Indeling

Tijd om te laag!Of het nu gaat om een mix van gouden medaillons of een upgrade van de klassieke shell ketting met een gradatie van   kettingen, het belangrijkste is om een zonnig en kundig proportioneel mengsel te tonen om je look te versterken.En een speciale vermelding gaat naar XXL ketens, die een recente comeback op de sieradenscène.  


Drie.Kleurrijke kralen

Een terugkeer naar de kindertijd is gegarandeerd met de comeback van deze trend, die komt net op tijd voor de zomer.Lang leve de fijne armbanden gemaakt van   Kleine kralen.Alles wat overblijft is de kleur te bepalen.  


Vier.Kleurrijke stenen

We kunnen het vaak genoeg zeggen:   gekleurde stenen sieraden   is een must-have in onze juwelendoos.In halfedelstenen of edelstenen zullen ze al onze zomerbeelden verbeteren (vooral als ze op hun beurt   turquoise).

Vijf.In het wild

Elk jaar,   wilde dieren, die rechtstreeks uit de savanne of de jungle komen, maken verbluffende verschijningen op sieraden, en niet onopgemerkt op de catwalks.Adopteer ze als een juwelenstuk, naar   Doe je best.


Zes.Geslaagde ringen

Layering is niet alleen van toepassing op kettingen, omdat   ringen   kan ook opgestapeld worden.Voor de zomer is de beste optie om te gaan voor kleurrijke stijlen, of een klassieke accumulatie van goud.


voorgaand: 10 Gorgeous 2020 Juwelen Trends Y...

volgende: 7 Redenen waarom mensen die een h...